dissabte, 4 de febrer del 2012

Daltabaixos enmig del temporal

Hola amigues i amics dels quilòmetres!!!!

Ja en una setmaneta en la que tot just en un dia paisc els quilòmetres i el fred del Pastisset, dimarts em pose de nou a la feina amb 17 km i 900+: la cursa curta de Falset més un trosset de la llarga (el tros de la tartera per un altre dia millor!). Crec que és un bon començament per anar fent feina de formigueta en una setmana en la que me les hauré d'enginyar per traure els comptes de quilometratge de cara a la UT de Xerta.
Dimecres, toca descans i complir amb els quefers de casa i de la feina, i de pas pensar un poc en les curses de Ginestar i Miravet.
Dijous, decidisc fer de xiquet bo i no allunyar-me de les carreteres amb la qual cosa faig Falset-Capçanes-Falset-dipòsit de runes-ctra. de Bellmunt i cap a casa. Total 22 km i una gran satisfacció per tornar a tastar aquell verí de l'asfalt prioratí.
No reprenc la feina fins divendres en el qual torna a eixir-me la iaia previsora que porte dins, i faig cap a Miravet on gràcies a la cortesia del meu cunyat, puc gaudir d'una horeta d'espinning i uns bons exercicis lumboabdominals en el seu gimnàs cassolà. Total una horeta, 40 quilometrets, vàries sèries llarguetes de musculació en l'esmentada zona que em deixen un bon regust de boca. De moment, he tornat a salvar l'escull del temps i ja m'ixen els comptes de quilometratge per aquesta setmana.

La satisfacció em fa que mire amb optimisme cap a la setmana següent: aquesta es preveu un tant atípica, ja que serà de vuit dies començant demà(amb un fred que ja puc posar-me piles, pilons i de tot el que trobe) per culminar el diumenge següent amb la Cursa de lo Frare.

Salut i cames!!*!!

Pd: Per anar continuant amb la feina del CURSIONARI(diccionari de curses: així el bateje des d'ara), vull afegir un parell d'expressions:

- Avui toca cames amb olor a romaní(gentilesa d'Obrint Traça): Expressió que denota que ha arribat el moment de donar-ho tot siga per on siga, com per exemple, de llocs sense marcar. Llavors podem explorar noves coses i enriquir-nos amb l'experiència.
- Salut i cames!! o Salut i quilòmetres!!(la meua Coach em va refrescar la memorieta): Expressions de comiat per a la gent que ocupen aquest xicotet però enriquidor i plaenter món de les curses de muntanya.

1 comentari:

  1. Que vaigi molt be dema pel frare!!!

    A veure si dissabte vinent podem quedar per fer una bona sortida pel Priorat amb el Jordi.

    Salut i Kms!!

    ResponElimina