dijous, 4 d’octubre del 2012

Personal Trainer per tothom a preus assequibles

Hola amics i amigues del kms!!!!

Des d'aquest el meu fòrum d'exposició d'idees vull proposar-vos una cosa. Donada la meua situació actual en la feina en la que em trobe a l'atur he pensat posar en marxa dos dels meus millors actius: un és el curs (Curs Superior d'Entrenador Personal) que he aconseguit amb nota d'Excel·lent durant aquest any; i d'altra banda la meua bona marxa en el Circuit de Curses de les Terres de l'Ebre(entre els millors 15 de la general i els millors 10 seniors), Finisher del UT Les Fonts de Xerta i preparant el UTSM.
.
Amb això, i tot el coneixement que m'han donat les meues sessions de coaching crec que és el moment per posar-se a la feina per tal de transmetre tots els meus coneixements de cara a futurs atletes de running i trail running.

Si algú es veu en cos de tirar endavant tot el procés que sàpiga que es trobarà davant a una persona que li transmetrà uns valors com són constància, passió, esforç, lluita i altres però tot aixòi sense perdre mai de vista que està fent un esport el qual li servirà per trencar amb la rutina i la monotonia de la vida diària.

Si comencem el nostre procés es trobarà amb una entrevista inicial en la que clarificarem els seus objectius i avaluarem les seues condicions de cara a la pràctica de l'esport.

A continuació, anirem a provar aquestes condicions físiques i veure els primers indicadors en la pràctica, per tal de veure d'on partim.



PLANIFICACIÓ-ACCIÓ-AVALUACIÓ --> AQUESTS SERAN ELS EIXOS EN ELS QUE INCIDIREM.

A més cada setmana et faré arribar al teu correu electrònic una avaluació completa de les teues sessions, així com un article interessant relacionat amb aspectes de l'esport(físic, psicològic, nutricional...)

Tot això ho tindràs dividit en 8 sessions amb un cost de tan sols 50 euros. Increïble, no? Potser, no tant perquè amb les ganes de rebre a gent i veure com gaudeixen de l'esport i se senten millor no hi ha millor recompensa!!!

Res, ens veiem per les muntanyes i no dubtes en fer córrer aquest missatge a tot aquell que li puga interessar. Moltes gràcies!!


Salut i cames!!!

Pere Llinares i Llorca













Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada